Het verhaal van Cathalijne van der Plas, die met toewijding en hard werken de titel van hoogleraar heeft verdiend. Wat dit verhaal zo speciaal maakt, is de unieke wijze waarop het is vastgelegd: in de vorm van een live tekening.

Als ervaren live tekenaar mocht ik de weg van Mr. Dr. Cathalijne (C.G.) van der Plas naar haar oratie op persoonlijke manier vast te leggen. Met stiften op groot A2-formaat foam, heb ik een levendige en kleurrijke afbeelding getekend. Deze afbeelding illustreerde niet alleen haar academische reis, maar ook haar persoonlijke achtergrond en mijlpalen.

Cathalijne van der Plas heeft haar leeropdracht in Internationaal Privaatrecht verworven door middel van een uitgebreide studie en promotietraject. Deze weg was echter verre van gemakkelijk. De live tekening ving al deze elementen. Vanaf het prille begin van haar academische reis tot aan het hoogtepunt van haar oratie. De tekening werd gepresenteerd in een elegante lijst van hoogwaardige kwaliteit.

Ben je wellicht ook geïnteresseerd in een live tekening van jouw eigen unieke reis? Een live tekening kan een prachtige manier zijn om dit te vereeuwigen.

Oratie Cathalijne vd Plas geheel