Rupro beheer organiseerde in Arnhem een Rupro crossover meeting. De directeuren van Rupro en van de dochterbedrijven waren aanwezig. Totaal 19 personen. De meeting was de hele dag en werd afgesloten met een (zelfgemaakte pizza) hapje en drankje.

Rupro zocht een tekenaar die aan de hand van de bijeenkomst een visualisatie/bijeenkomst-tekening kan maken. Doel was eind van de dag de directeuren van alle 14 vestigingen deze tekening mee geven (of na te sturen) met daarop onder andere de verschillende persoonlijkheden zichtbaar en daarbij de uitdagingen voor het bedrijf voor de komende 2 jaar.

Op mijn site kwamen ze verschillende mooie ontwerpen tegen. Vooral de versies waar de flow van diverse bijeenkomsten naar voren komt. We hebben een Teams-afspraak ingepland. Ik vond het een heel interessant bedrijf. En omdat ik denk dat mijn werk past stel ik voor dat ikzelf kom as 10 Mei.  Ik kan de sfeer goed opvangen, relativerende cartoons maken én de technische kant van het bedrijf tekenen.Rupro getekendverslag cartoon jeroensteehouwer Rupro praatplaat Jeroen Steehouwer drawup